Foto Danielle

Mijn naam is DaniĆ«lle Perdok-Anneveldt  en ik ben schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Ik ben in 2007 begonnen aan de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Nadat ik hiervoor mijn diploma heb behaald in 2010 werd mij verteld dat ik met dit diploma in een half jaar tijd mijn diploma voor pedicure kon gaan halen. Dat ben ik toen gaan doen en dat bleek ik heel leuk te vinden! Begin 2011 heb ik hiervoor ook mijn diploma behaald. Ik ben inmiddels aangesloten bij provoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

Met mijn stageadres als inspiratie heb ik toen besloten om mijn eigen zaak te beginnen. Mijn hoofdvak op dit moment is pedicure, want dat vind ik het mooiste om te doen. Mensen komen met (pijn)klachten en gaan klachtvrij weer weg! Dat vind ik het mooist aan dit vak. Daarom heb ik ook besloten om hier meer mee te gaan doen en verder te leren. Ten eerste ben ik de opleiding risicovoet gaan doen. Dat houdt in dat ik me heb gespecialiseerd voor cliƫnten met diabetes, reuma, ms, spasticiteit, oudere voeten en verwaarloosde voeten. Voor de diabetische en reumatische voet kunt u bij mij dan ook in aanmerking komen voor een vergoeding door de zorgverzekeraar. Ik heb in juni 2013 mijn diploma behaald voor de risicovoeten en sinds juli 2014 heb ik officieel mijn diploma voor medisch pedicure! Dat houdt in dat ik naast de risicovoeten ook gespecialiseerd ben in technieken als het aanbrengen van nagelbeugels, het maken van ortheses, het repareren van nagels en het plaatsen van antidrukmaterialen.

Ik werk uitsluitend ambulant, dat wil zeggen dat ik bij u thuis kom voor behandeling. Ik werk in: Sauwerd, Adorp, Winsum, Bedum, Groningen (Vinkhuizen/paddepoel/selwerd/de hoogte) en eventueel plaatsen dicht daaromheen. Bel of mail voor de mogelijkheden!

Ik ben in Juli 2024 een samenwerking aangegaan met mijn man Kevin Perdok onder onze nieuwe naam: Perdok Dienstverlening.